ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

 

ΔΩΡΕΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ WEB HOSTING ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ !!

Κατοχυρώστε ή μεταφέρετε το όνομα σας σε εμάς και κερδίστε 3 μήνες απεριόριστο web hosting !

Περιλαμβάνεται πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ κατασκευής σελίδων !

Περιλαμβάνεται κουπόνι διαφήμισης Google αξίας 75€ !

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ!

3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Κατοχυρώστε το όνομα σας και κερδίστε 3 μήνες απεριόριστο web hosting.

Αυτή είναι η ειδικη προσφορά μας για πελάτες που θέλουν να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες μας.

Μπορείτε να πάρετε 3 μήνες δωρεάν φιλοξενία στο ΠΛΗΡΕΣ SSL πακέτο και μετά από την λήξη να ανανεώσετε με κόστος 2,50€ /μηνα ή να επιλέξετε κάποιο άλλο πακέτο φιλοξενίας.

Για να πάρετε την προσφορά χρειάζεται να κατοχυρώσετε ένα νέο όνομα ή να μεταφέρετε κάποιο που ήδη έχετε και να το ανανεώσετε για 2 χρόνια.

Το ΠΛΗΡΕΣ πακέτο περιλαμβάνει..3 months free unlimited web hosting

Απεριόριστο Traffic

Απεριόριστη χωρητικότητα

Απεριόριστες Mysql βάσεις

Απεριόριστα e-mails

Δυνατότητα εγκατάστασης εκατοντάδων εφαρμογών με 1 click

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ!

 

Anytime Money Back (αντιγραφή)

εγγύηση επιστροφής χρημάτων web hosting

Σας προσφέρουμε μια εγγύηση πλήρους επιστροφής των χρημάτων σας οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον πρώτο μήνα παροχής των υπηρεσιών μας. Ακόμα μετά τον πρώτο μήνα μπορείτε να αλλάξετε πακέτο υπηρεσιών web hosting πληρώνοντας την διαφορά. Με τόσες εγγυήσεις που σας δίνουμε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε για την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας.

advanced hosting server security

Οι server μας βρίσκονται σε σύγχρονο και αξιόπιστο data center με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και υποδομή τελευταίας τεχνολογίας που παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα δικτύου, για την αδιάλειπτη και σωστή λειτουργία των σελίδων σας και την ταχύτερη ανταπόκριση τους στο internet. Με ενεργοποιημένο Firewall για DoS attacks, προστασία anti-spam κτλ. Τα δεδομένα σας είναι πολύ σημαντικά και γι'αυτό το λόγο διατηρούμε 3 αντίγραφα ασφαλείας ΔΩΡΕΑΝ στον server (ημερήσιο-εβδομαδιαίο-μηνιαίο) για γρήγορη και άμεση αποκατάσταση της ιστοσελίδας σας.

εγγύηση χαμηλότερης τιμής - φθηνό web hosting

Σας προσφέρουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής για τις υπηρεσίες web hosting. H εγγύηση περιλαμβάνει και τις  μελλοντικές σας ανανεώσεις. Αν βρείτε οπουδήποτε αλλού καλύτερη τιμή σε ανάλογα ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας σελίδων θα σας επιστρέψουμε την διαφορά. Η εγγύηση δίνεται για τον συνδιασμό αρχικής τιμής και τιμής ανανέωσης της υπηρεσίας web hosting.

tawk.to