ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ SITE

free website transfer

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ WEBSITE ΣΕ ΕΜΑΣ
ΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΟ ΚΑΙ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% !


 • Δωρεάν μεταφορά όλων των σελίδων σας απο εμάς!
 • Εως 6 μήνες Δωρεάν φιλοξενία.
 • Επιπλέον έκπτωση 30% με τον κωδικό εκπτωσης "SITETRANSFER",  στις αρχικές τιμές μας !!
 • Εγγύηση επιστροφής Χρημάτων
 • Δωρεάν ευκολο πρόγραμμα κατασκευής σελίδων

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ!

free website transfer Μεταφέρετε τη φιλοξενία του site σας στην εταιρεία μας με Δώρο έως 6 μήνες επιπλέον συνδρομής
+ ΕΚΠΤΩΣΗ 30%
+ ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά σελίδων !!

Αν έχετε τη φιλοξενία του site σας σε άλλη εταιρεία, μπορείτε να τη μεταφέρετε σε εμάς και να κερδίσετε μέχρι 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ web hosting + επιπλέον έκπτωση 30%

 • ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία ιστοσελίδων έως και 6 μήνες (Απλά μας στέλνετε ένα αποδεικτικό της ημερομηνίας λήξης της φιλοξενίας σας και εμεις θα προσθέσουμε ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία (web hosting) όσο χρονικό διάστημα κάνει για να λήξει η φιλοξενία σας στον προηγούμενο πάροχο, αλλά οχι περισσότερο απο 6 μήνες. Ετσι δεν χάνετε καθόλου χρόνο φιλοξενίας που έχετε ήδη πληρώσει στον προηγούμενο πάροχο.)
 • 30% επιπλεόν έκπτωση στα πακέτα μας (Η έκπτωση προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες εκπτώσεις των πακέτων μας). Απλά συμπληρώστε, κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας, στο πεδίο του κουπονιού τον κωδικό SITETRANSFER για να κερδίσετε την επιπλέον έκπτωση 30%.
 • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά του  website σας. Το προσωπικό μας αναλαμβάνει δωρεάν την μεταφορά όλων των αρχείων και βάσεων δεδομένων. Το site σας, κατά την διάρκεια της μεταφοράς, θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά χωρίς να σταματήσει να φαίνεται στο Ιντερνετ ούτε λεπτό!

Όροι & προϋποθέσεις:
1. Ο πελάτης θα πρέπει να μεταφέρει το υφιστάμενο site του στην GREECE.COM.GR αγοράζοντας ένα πακέτο web hosting, φιλοξενίας ιστοσελίδων, οικονομικό, πλήρες ή επαγγελματικό για τουλάχιστον 12 μήνες και δεν θα πρέπει να είναι μεταπωλητής.
2. Θα προσθέσουμε στον λογαριασμό σας έως 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ HOSTING (Απλά μας στέλνετε ένα αποδεικτικό της ημερομηνίας λήξης της φιλοξενίας σας και εμεις θα προσθέσουμε ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία όσο χρονικό διάστημα κάνει για να λήξει η φιλοξενία σας στον προηγούμενο πάροχο, αλλά οχι περισσότερο απο 6 μήνες. Ετσι δεν χάνετε καθόλου χρόνο φιλοξενίας που έχετε ήδη πληρώσει στον προηγούμενο πάροχο.).

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ SITE ΣΑΣ ΜΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

  1. Διαλέξτε το πακέτο φιλοξενίας.Δωρεάν μεταφορά website με δωρεάν web hosting
  2. Μεταφέρουμε το site σας ΔΩΡΕΑΝ.
  3. Γινεται αλλαγή DNS και εμφανίζεται και λειτουργεί κανονικά στον νέο χώρο στην greece.com.gr

1. Επιλογή πακέτου φιλοξενίας

Διαλέξτε το πακέτο φιλοξενίας που θέλετε και παραγγείλτε το.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για την διαχείρηση του site σας μέσω του cpanel, αλλά και οδηγίες για όλους τους τρόπους πρόσβασης σε αυτό FTP,SSH κ.λπ.

 2. Μεταφορά του site στο νέο σας πακέτο

Η μεταφορά του site σας στην greece.com.gr είναι πολύ απλή διαδικασία. Το προσωπικό μας αναλαμβάνει δωρεάν την μεταφορά όλων των αρχείων και βάσεων δεδομένων. Το site σας, κατά την διάρκεια της μεταφοράς, θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά χωρίς να απενεργοποιηθεί.

Αν θέλετε και έχετε τις απραίτητες γνώσεις, μπορείτε και μόνοι σας να κάνετε την μεταφορά. Εφόσον προχωρήσετε μόνοι σας στην μεταφορά του site στον δικό μας server θα πρέπει αρχικά να πάρετε ένα backup (αρχεία και βάσεις δεδομένων, αν υπάρχουν) μέσα από το control panel του προηγούμενου web hosting πακέτου σας. Ξεκινήστε τη μεταφορά των αρχείων σας προς το server μας με βάση τις οδηγίες που λάβατε από εμάς στο email ενεργοποίησης. Μεταφέρετε τα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων (αν υπάρχουν) του site σας από τον παλιό στον νέο σας server και φροντίστε να δημιουργήσετε όλες τα email accounts, που ήδη χρησιμοποιείτε από το παλιό web hosting, στο νέο σας πακέτο web hosting.
Aν στον προηγούμενο πάροχο είχατε πρόσβαση στο CPanel Control Panel για την διαχείριση του πακέτου σας, τότε η μεταφορά του site σας είναι πολύ εύκολη, αρκεί να πάρετε ένα backup του site σας από το παλιό CPanel και να το επαναφέρετε (restore backup) μέσα από το CPAnel του νέου πακέτου φιλοξενίας στον δικό μας server.
Για να λειτουργεί το site σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, μην ακυρώσετε ακόμα το λογαριασμό σας στην προηγούμενη εταιρία web hosting.

3. Αλλαγή DNS

Μπορείτε πλέον να προχωρήσετε στην αλλαγή των nameservers του domain name σας στον καταχωρητή σας ώστε να ενεργοποιηθεί το site σας στον νέο server. Τους nameservers που θα πρέπει να δηλώσετε θα τους βρείτε στο email ενεργοποίησης που σας έχουμε στείλει. Αφού αλλάξετε τους nameservers θα χρειαστούν περίπου 24 ώρες για να αρχίσει να παίζει το site σας από τον δικό μας server. Στο διάστημα αυτό, η ιστοσελίδα σας θα συνεχίσει να παίζει από τον παλιό server (εφόσον δεν έχετε διακόψει το web hosting στον προηγούμενο πάροχο), όμως σταδιακά οι internet providers (otenet, forthnet, HOL κλπ) θα αρχίσουν να βλέπουν το site σας από τον δικό μας server. Οταν γίνει αυτό μπορείτε να διακόψετε την συνδρομή σας στον προηγούμενο πάροχο.

Εχετε πλέον ολοκληρώσει με επιτυχία την μεταφορά του site σας στην εταιρεία μας. Συγχαρητήρια για την επιλογή σας!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ

tawk.to