ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Συνεχής και ποιοτική υποστήριξη.

 • image
  Ευχαριστώ θερμώς για την άμεση ανταπόκριση και αποκατάσταση της πρόσβασης στο domain μας. Εδώ και μια πενταετία η εταιρεία σας μας εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο. Κώστας Σανταμάς
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Γιατί να προτιμήσετε εμάς - ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

unlimited web hosting

Απο το 1997 ξεκινήσαμε την παροχή υπηρεσιών Ιντερνετ το Greece.com.gr είναι κομμάτι της Media Power που από το 1997 ειδικεύεται και προσφέρει απο τις καλύτερες εμπορικές υπηρεσίες Internet στην Ελλάδα. Η μακροχρόνια πορεία μας εγγυάται ότι οι υπηρεσίες μας προς εσάς θα είναι αδιάλειπτες και θα λειτουργούν και στο μέλλον επ ωφελεία σας. Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι Έλληνες πελάτες μας, είναι αυτοί που δίνουν την μεγαλύτερη εγγύηση της αξιοποιστίας μας, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατό να παραμείνουμε στο χώρο για τόσα πολλά χρόνια.

 Η ταχύτητα σύνδεσης του site σας με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ όταν θα φιλοξενείται στον προσφερόμενο απο εμάς server θα είναι απο τις ταχύτερες του κόσμου. Η Ταχύτητα πρόσβασης βασίζεται σε πολλαπλές γραμμές οπτικών ινών των 155 MBps συνολικής δυνάμεως των 3100 MBps ! Οι server μας βρίσκονται σε σύγχρονο και αξιόπιστο data center με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και υποδομή τελευταίας τεχνολογίας που παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα δικτύου, για την αδιάλειπτη και σωστή λειτουργία των σελίδων σας και την ταχύτερη ανταπόκριση τους στο internet. Με ενεργοποιημένο Firewall για αποτροπή DoS attacks, αποτροπή επιθέσεων για υποκλοπή κωδικών (Brute Force Detection), προστασία anti-spam και anti-virus, φιλτράρισμα των emails μέσω Realtime Blackhole List (RBL) με πολύ συχνές ενημερώσεις ώστε να ελαχιστοποιούνται τα spam.

Στη GREECE.COM.GR δεν υπερφορτώνουμε τους servers μας, περιορίζουμε τον αριθμό των sites που φιλοξενούμε σε κάθε server, με στόχο τη μεγιστοποίηση της ταχύτητας και της αξιοπιστίας , γιατί μας ενδιαφέρει να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις ποιοτικότερες υπηρεσίες Internet για να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό!

Εμείς δεν θέλουμε να μειώνουμε την ταχύτητα πρόσβασης του κοινού στις σελίδες σας και χρησιμοποιούμε ολόκληρη την τεράστια δύναμη της σύνδεσης μας , αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των σελίδων σας.

Το site σας θα βρίσκεται σε έναν απο τους συνεχώς παρακολουθούμενους, υψηλής ποιότητας και επιδόσεων UNIX servers που σας προσφέρουμε.

Σας προσφέρουμε μια εγγύηση πλήρους επιστροφής των χρημάτων σας οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον πρώτο μήνα παροχής των υπηρεσιών μας. Ακόμα μετά τον πρώτο μήνα μπορείτε να αλλάξετε πακέτο υπηρεσιών πληρώνοντας την διαφορά. Με τόσες εγγυήσεις που σας δίνουμε δεν έχετε τίποτα να φοβήθείτε για την ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών μας.

Κάθε πακέτο φιλοξενίας σελίδων ή virtual server της GREECE.COM.GR συνοδεύεται απο μια εγγύηση καλής λειτουργίας 30 ημερών. Αν δεν είσαστε εντελώς ικανοποιημένοι απο τις παρεχόμενες απο εμάς υπηρεσίες που αφορούν την σωστή λειτουργία του site σας σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του,   μέσα στις πρώτες 30 ημέρες του συμβολαίου σας, θα σας επιστραφεί όλο το ποσό που έχετε πληρώσει για την φιλοξενία των σελίδων σας εκτός απο  τυχόν άλλες πρόσθετες υπηρεσίες.

 Η εγγύηση αυτή δίνεται μονο για τις υπηρεσίες ενοικίασης σελίδων ή virtual server για την καλή λειτουργία των προσφερομένων servers σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στις σελίδες μας για κάθε ένα ξεχωριστό πακέτο και για κανένα άλλο λόγο. Δεν επιστρέφονται χρήματα για άλλους λόγους εκτός απο την σωστή τεχνική λειτουργία του site σύμφωνα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες που αναφέρονται στην σελίδα μας όπου αναφέρονται οι προδιαγραφές των πακέτων μας και για το συγκεκριμένο πακέτο που αγοράσατε.

Η εγγύηση αυτή δεν αναφέρεται σε οποιαδήποτε πρόσθετη υπηρεσία εκτός της ενοικίασης του χώρου, επίσης δεν ισχύει για dedicated servers και VPS.


Εχουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.

Happy unlimited web hosting

Προσφέρουμε τις ποιο αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων στην καλύτερη τιμή. Εχουμε ευχαριστημένους πελάτες απο την Ελλάδα, την Αμερική και την Ευρώπη γιατι προσφέρουμε ποιοτικές και άριστες υπηρεσίες Ιντερνετ.

Ηδη φιλοξενούμε χιλιάδες sites όλων των ειδών δημόσια, ιδιωτικά και εταιρικά που αυξάνονται κάθε μέρα. Εξυπηρετούμε κάθε επιχειρήσεις κάθε είδους, μέσα μαζικής ενημέρωσης, ειδησεογραφικά, άλλες εταιρείες Ιντερνετ, υψηλής τεχνολογίας, εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Είμαστε πάντα εδώ απο το 1997 έτοιμη για την επίλυση κάθε είδους τεχνικού προβλήματος και για να βοηθήσουμε και να εγγυηθούμε την απρόσκοπτη λειτουργία των ιστοσελίδων που φιλοξενούμε.

Beautiful CK εγγύηση

white_tick.png

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

moneyback

Σας προσφέρουμε μια εγγύηση πλήρους επιστροφής των χρημάτων σας οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον πρώτο μήνα παροχής των υπηρεσιών μας. Ακόμα μετά τον πρώτο μήνα μπορείτε να αλλάξετε πακέτο web hosting πληρώνοντας την διαφορά. Με τόσες εγγυήσεις που σας δίνουμε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε για την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας.

Beautiful CK2 ελεγχος

white_tick.png

Συνεχής έλεγχος καλής λειτουργίας

Top Hosting Server security

Οι server μας βρίσκονται σε σύγχρονο και αξιόπιστο data center με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και υποδομή τελευταίας τεχνολογίας που παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα δικτύου, για την αδιάλειπτη και σωστή λειτουργία των σελίδων σας και την ταχύτερη ανταπόκριση τους στο internet. Με ενεργοποιημένο Firewall για DoS attacks, προστασία anti-spam κτλ.

Beautiful CK3 εγγύηση τιμής

white_tick.png

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής


Σας προσφέρουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής για τις υπηρεσίες web hosting. H εγγύηση περιλαμβάνει και τις  μελλοντικές σας ανανεώσεις. Αν βρείτε οπουδήποτε αλλού καλύτερη τιμή σε ανάλογα ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας σελίδων θα σας επιστρέψουμε την διαφορά. Η εγγύηση δίνεται για τον συνδιασμό αρχικής τιμής και τιμής ανανέωσης.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ 1 CLICK

Sofatculous

web hosting Greece

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ DATACENTER

Υψηλής ποιότητας και ταχύτητας Data Center

ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣTop web services

Τα δεδομένα σας είναι ζωτικής σημασίας. Κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας σε 3 διαφορετικές χρονικές στιγμές (Καθημερινά, Εβδομαδιαία Μηνιαία).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ SERVER

Αυτή η αρχική επιλογή ρύθμισης του συστήματος ασφαλείας μας παρέχει πολλές πρόσθετες υπηρεσίες και τροποποιήσεις στο προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα και την εγκατάσταση του πίνακα ελέγχου, το οποίο ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τη συμβατότητα των server και το λογισμικό σας, συμπεριλαμβανομένων:

 • Προστασία Firewall
 • Εντοπισμός και προστασία από Brute Force Attacks
 • Εντοπισμός και προστασία από Apache Dos Attacks
 • Φιλτράρισμα E-Mail Virus

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Η παρακολούθηση εστιάζει αποκλειστικά στην αξιοπιστία των υπηρεσιών και την άμεση διευθέτηση προβλημάτων. Η ομάδα παρακολούθησης χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύνολο εργαλείων συστήματος για την παρακολούθηση των υπηρεσιών και για να επαληθεύει τη βέλτιστη απόδοση του διακομιστή σας. Όταν εντοπίζεται ένα θέμα, η ομάδα παρακολούθησης ενεργεί γρήγορα, και  στις περισσότερες περιπτώσεις επιλέυει το πρόβλημα, πριν τα sites των πελατών έχουν κάποια επίπτωση.

On-site Monitoring

 • System & Server Level Monitoring
 • Proactive Patch management
 • Robust Network Monitoring

System Restoration

 • Pro-active System Restoration
 • 30 Minute Hardware Replacement SLA
 

Monitored Services

 • cPanel
 • HTTP
 • SMTP
 • DNS
 • Ping
 • SSH
 • FTP
 • POP3
 • RDP
 • MySQL
Fast and Reliable Secure servers

 Tier-1 Premium Bandwidth

Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα σύνδεσης στο Internet και οι επιδόσεις είναι πρώτη μας προτεραιότητα. Έχουμε επιλέξει παρόχους εύρος ζώνης Tier-1, εξασφαλίζοντας την ελάχιστη καθυστέρηση και γρήγορες συνδέσεις σε όλα τα σημεία του διαδικτύου. Προσφέρουμε άμεση συνδεσιμότητα με Cogent, Level3, Verizon και Comcast και η συνολική συνδεσιμότητα μας φτάνει τα 8,500+ δίκτυα.

 Εξοπλισμός Δικτύου

    Redundant Fiber Entrance Expandable to 1,840 Gigabits Per Second
    Multiple Redundant Gigabit Ethernet Links to Data Center 1 and Data Center 2
    Fully Redundant Cisco 6509 Sup720 and Nexus 7000 Distribution Switches
    Redundant Gigabit Ethernet Links to Each Rack Switch
    Cisco 4948 48-Port 10/100/1000 Rack Switches

 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Τα συστήματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος διαθέτουν εκτεταμένη ανοχή σε σφάλματα και ανθεκτικότητα. Από πολλαπλά μηχανήματα αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS) μέχρι στις μονάδες διανομής Liebert και Eaton που χειρίζονται τον τελικό μετασχηματισμό και την διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας, εξασφαλίζουμε την συνεπή παροχή ηλεκρικής ενέργειας στον εξοπλισμό μας. Επιπλέον, κάθε μονάδα έχει πολλαπλές γεννήτριες εκτάκτου ανάγκης για κάθε ενδεχόμενο.

 Ψύξη - Εξαερισμός

Τα συστήματα εξαερισμού και ψύξης περιλαμβάνουν κλιματιστικές μονάδες ροής Liebert. Η θερμοκρασία και η υγρασία ρυθμίζονται με ακρίβεια για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη αξιοπιστία του εξοπλισμού. Τα συστήματα φιλτραρίσματος αφαιρούν τα ξένα σωματίδια από την κυκλοφορία και καθαρίζουν την παροχή του αέρα σε ολόκληρο το datacenter μέσα σε λίγα λεπτά.

 Ασφάλεια υποδομών

Η πρόσβαση στο datacenter περιορίζεται αυστηρά στο τεχνικό προσωπικό. Εξειδικευμένα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας ελέγχουν την πρόσβαση στο datacenter και συνοδεύονται από κάμερες ασφαλείας που παρακολουθούν το σύνολο της εγκατάστασης. Οι εξωτερικοί τοίχοι του datacenter είναι κατασκευασμένοι από ενισχυμένο σκυρόδεμα ενώ το κτίριο και οι γύρω χώροι περιπολούνται από ειδικό προσωπικό.

tawk.to