Διαθέτουμε πολλούς αποκλειστικούς server έτοιμους για χρήση. Παρακαλούμε να μας στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα χαρακτηριστικά του συστήματος που χρειάζεστε και το ποσό που θέλετε να διαθέσετε για να σας στείλουμε την προσφορά μας.

Beautiful CK εγγύηση

white_tick.png

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

moneyback

Σας προσφέρουμε μια εγγύηση πλήρους επιστροφής των χρημάτων σας οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον πρώτο μήνα παροχής των υπηρεσιών μας. Ακόμα μετά τον πρώτο μήνα μπορείτε να αλλάξετε πακέτο υπηρεσιών web hosting πληρώνοντας την διαφορά. Με τόσες εγγυήσεις που σας δίνουμε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε για την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας.

Beautiful CK2 ελεγχος

white_tick.png

Συνεχής έλεγχος καλής λειτουργίας

Top Hosting Server security

Οι server μας βρίσκονται σε σύγχρονο και αξιόπιστο data center με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και υποδομή τελευταίας τεχνολογίας που παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα δικτύου, για την αδιάλειπτη και σωστή λειτουργία των σελίδων σας και την ταχύτερη ανταπόκριση τους στο internet. Με ενεργοποιημένο Firewall για DoS attacks, προστασία anti-spam κτλ.

Beautiful CK3 εγγύηση τιμής

white_tick.png

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής


Σας προσφέρουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής για τις υπηρεσίες web hosting. H εγγύηση περιλαμβάνει και τις  μελλοντικές σας ανανεώσεις. Αν βρείτε οπουδήποτε αλλού καλύτερη τιμή σε ανάλογα ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας σελίδων θα σας επιστρέψουμε την διαφορά. Η εγγύηση δίνεται για τον συνδιασμό αρχικής τιμής και τιμής ανανέωσης.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ DATACENTER

Υψηλής ποιότητας και ταχύτητας Data Center

ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣTop web services

Τα δεδομένα σας είναι ζωτικής σημασίας. Κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας σε 3 διαφορετικές χρονικές στιγμές (Καθημερινά, Εβδομαδιαία Μηνιαία).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ SERVER

Αυτή η αρχική επιλογή ρύθμισης του συστήματος ασφαλείας μας παρέχει πολλές πρόσθετες υπηρεσίες και τροποποιήσεις στο προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα και την εγκατάσταση του πίνακα ελέγχου, το οποίο ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τη συμβατότητα των server και το λογισμικό σας, συμπεριλαμβανομένων:

 • Προστασία Firewall
 • Εντοπισμός και προστασία από Brute Force Attacks
 • Εντοπισμός και προστασία από Apache Dos Attacks
 • Φιλτράρισμα E-Mail Virus

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Η παρακολούθηση εστιάζει αποκλειστικά στην αξιοπιστία των υπηρεσιών και την άμεση διευθέτηση προβλημάτων. Η ομάδα παρακολούθησης χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύνολο εργαλείων συστήματος για την παρακολούθηση των υπηρεσιών και για να επαληθεύει τη βέλτιστη απόδοση του διακομιστή σας. Όταν εντοπίζεται ένα θέμα, η ομάδα παρακολούθησης ενεργεί γρήγορα, και  στις περισσότερες περιπτώσεις επιλέυει το πρόβλημα, πριν τα sites των πελατών έχουν κάποια επίπτωση.

On-site Monitoring

 • System & Server Level Monitoring
 • Proactive Patch management
 • Robust Network Monitoring

System Restoration

 • Pro-active System Restoration
 • 30 Minute Hardware Replacement SLA
 

Monitored Services

 • cPanel
 • HTTP
 • SMTP
 • DNS
 • Ping
 • SSH
 • FTP
 • POP3
 • RDP
 • MySQL
Fast and Reliable Secure servers

 Tier-1 Premium Bandwidth

Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα σύνδεσης στο Internet και οι επιδόσεις είναι πρώτη μας προτεραιότητα. Έχουμε επιλέξει παρόχους εύρος ζώνης Tier-1, εξασφαλίζοντας την ελάχιστη καθυστέρηση και γρήγορες συνδέσεις σε όλα τα σημεία του διαδικτύου. Προσφέρουμε άμεση συνδεσιμότητα με Cogent, Level3, Verizon και Comcast και η συνολική συνδεσιμότητα μας φτάνει τα 8,500+ δίκτυα.

 Εξοπλισμός Δικτύου

    Redundant Fiber Entrance Expandable to 1,840 Gigabits Per Second
    Multiple Redundant Gigabit Ethernet Links to Data Center 1 and Data Center 2
    Fully Redundant Cisco 6509 Sup720 and Nexus 7000 Distribution Switches
    Redundant Gigabit Ethernet Links to Each Rack Switch
    Cisco 4948 48-Port 10/100/1000 Rack Switches

 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Τα συστήματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος διαθέτουν εκτεταμένη ανοχή σε σφάλματα και ανθεκτικότητα. Από πολλαπλά μηχανήματα αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS) μέχρι στις μονάδες διανομής Liebert και Eaton που χειρίζονται τον τελικό μετασχηματισμό και την διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας, εξασφαλίζουμε την συνεπή παροχή ηλεκρικής ενέργειας στον εξοπλισμό μας. Επιπλέον, κάθε μονάδα έχει πολλαπλές γεννήτριες εκτάκτου ανάγκης για κάθε ενδεχόμενο.

 Ψύξη - Εξαερισμός

Τα συστήματα εξαερισμού και ψύξης περιλαμβάνουν κλιματιστικές μονάδες ροής Liebert. Η θερμοκρασία και η υγρασία ρυθμίζονται με ακρίβεια για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη αξιοπιστία του εξοπλισμού. Τα συστήματα φιλτραρίσματος αφαιρούν τα ξένα σωματίδια από την κυκλοφορία και καθαρίζουν την παροχή του αέρα σε ολόκληρο το datacenter μέσα σε λίγα λεπτά.

 Ασφάλεια υποδομών

Η πρόσβαση στο datacenter περιορίζεται αυστηρά στο τεχνικό προσωπικό. Εξειδικευμένα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας ελέγχουν την πρόσβαση στο datacenter και συνοδεύονται από κάμερες ασφαλείας που παρακολουθούν το σύνολο της εγκατάστασης. Οι εξωτερικοί τοίχοι του datacenter είναι κατασκευασμένοι από ενισχυμένο σκυρόδεμα ενώ το κτίριο και οι γύρω χώροι περιπολούνται από ειδικό προσωπικό.

tawk.to