ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ SSL

Αν η ιστοσελίδα σας στέλνει ή δέχεται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα , όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών, στοιχεία login, πληροφορίες μελών, τότε θα πρέπει να προστατεύεται από ένα πιστοποιητικό ασφαλείας. Αν λοιπόν σκοπεύετε να κατασκευάσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή έχετε μια ιστοσελίδα που διαχειρίζεται προσωπικά δεδομένα, τότε το πιστοποιητικό SSL είναι απαραίτητο για να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα των χρηστών του site σας θα είναι ασφαλή. Προτού οι πελάτες σας ολοκληρώσουν μια συναλλαγή ή δώσουν προσωπικά δεδομένα, πρέπει να ξέρουν ότι μπορούν να εμπιστευθούν το site σας. Τα πιστοποιητικά Secure Socket Layer (SSL) προσφέρουν ένα γραφικό δείκτη ο οποίος πιστοποιεί ότι το site σας είναι νόμιμο και ασφαλές.

 ΔΩΡΕΑΝ SSL CERTIFICATE

Τώρα σας δίνουμε δωρεάν το πιστοποιητικό SSL σε όλα τα νέα SSL πακέτα μας web hosting. Αναβαθμίστε τώρα το παλιό πακέτο σας στα νέα SSL πακέτα ή αγοράστε ένα SSL πακέτο για να έχετε ΔΩΡΕΑΝ το πιστοποιητικό SSL και το site σας να δουλέυει σαν HTTPS.

SSL certificates

geotrust

Η GeoTrust είναι απο τις μεγαλύτερες εταιρείες έκδοσης πιστοποιητικών σε παγκόσμια κλίμακα. Περισσότεροι απο 100.000 πελάτες σε πάνω απο 150 χώρες εμπιστεύονται την GeoTrust για να τους αξασφαλίζει τις online συναλλαγές τους και την εμπορική τους δραστηριότητα μέσα στο Internet.

RapidSSL®

Εκδίδεται μέσα σε μερικά λεπτά με πολύ εύκολη εγκατάσταση. Ιδανικό για το ξεκίνημά σας.

 

Κόστος μόνο 39€ / έτος

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ
globalsign

Η GlobalSign εξασφαλίζει προσωπικά δεδομένα, ιστοσελίδες και συναλλαγές παγκοσμίως απο το 1996.
Eίναι μια αναγνωρισμένη αρχή πιστοποίησης και πάροχος ψηφιακών πιστοποιητικών SSL. Κατέχει ηγετική θέση στις υπηρεσίες πιστοποίησης απο την γέννηση του εμπορικού Internet.

Standard SSL

Πιστοποιητικό με δυναμική σφραγίδα πιστοποίησης και πιστοποίηση με ή χωρίς www και Mobile device compatibility.

Κόστος μόνο 79€ / έτος

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήτε το SSL certificate σας χωρίς προβλήματα με τις μηχανές αναζήτησης και τους browsers, θα χρειαστείτε επιπλέον και μια αποκλειστική IP για το site σας. Επίσης η αποκλειστική IP βοηθάει σημαντικά και στην κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης .

Κόστος μόνο 1,5€ / μήναΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ