ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

 

Για τεχνική υποστήριξη σε λειτουργίες του site σας απευθυνθείτε 24 ώρες το 24 ωρο στο τμήμα τεχνικής βοήθειας μέσω είτε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε μέσω της παρακάτω φόρμας γρήγορης επικοινωνίας, είτε μέσω του ticketsystem της περιοχής πελατών. Ενας ειδικευμένος τεχνικός θα ασχοληθεί με το πρόβλημά σας και θα σας απαντήσει το τ αχύτερο δυνατό.

Πριν επικοινωνήσετε μέσω του συστήματος δείτε οπωσδήποτε τις σελίδες με τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις , όπου μπορείτε θα βρείτε απαντήσεις στο 90% των προβλημάτων ή ερωτημάτων που μπορεί να έχετε και έτσι δεν θα χάσετε καθόλου χρόνο.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γράψτε εδώ την ερώτηση ή το σχόλιο σας. Θα έχετε μια άμεση επιβεβαίωση οτι λάβαμε το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το ταχύτερο για να απαντήσουμε και να σας βοηθήσουμε σε ότι μας ζητήσετε

Διεύθυνση -Τηλέφωνα

Μπορείτε να μας καλέσετε και να συζητήσουμε τις απορίες σας ή να σας εξυπηρετήσουμε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις υπηρεσίες μας. Ακόμη μπορείτε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας (Δευ-Παρ 9:00AM - 5:00PM)
Τεχνικό Τμήμα Τμήμα Πωλήσεων Διεύθυνση
Τηλ.: 210 9211597
Fax: 210 9211596
support@greece.com.gr
Τηλ.: 210 9211597
Fax: 210 9211596
 sales@greece.com.gr
GREECE.COM.GR
MEDIA POWER ΕΠΕ
ΜΙΡΤΣΙΕΦΣΚΥ 9Α, 11741
ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ ΑΘΗΝΑ

tawk.to