ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

 woman smiling png

Αξιόπιστο Web Hosting από 1,15€/μήνα ME TO ΚΟΥΠΟΝΙ "SITE30"

 • Απεριόριστα Sites & E-mails
 • Το καλύτερο control panel CPanel
 • Άμεση εγκατάσταση 1000 εφαρμογών (Wordpress, Joomla, e-shop, forum, blog, drupal κ.λ.π)
 • Εγγύηση επιστροφής Χρημάτων
 • Δωρεάν ευκολο πρόγραμμα κατασκευής σελίδων
 • Δωρεάν 3 backups ημερήσιο, εβδομαδιαίο, μηνιαίο

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ!

Hosting Features

register your domain name

ΟΝΟΜΑΤΑ ΧΩΡΟΥ
DOMAIN NAMES

Εξασφαλίστε την online παρουσία σας σήμερα. Ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι να φτιάξετε μια ιστοσελίδα, μπορείτε να κατοχυρώσετε το όνομά σας - domain name ώστε να είναι έτοιμο όταν το χρειάζεστε. Κατοχυρώνουμε τα ελληνικά και όλα τα διεθνή.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ!
Unlimited e-mails

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ E-MAILS

Όλα τα πακέτα web hosting μας περιλαμβάνουν απεριόριστους λογαριασμούς e-mail, απεριόριστα e-mail forwardings, προστασία από spam, mailing lists και πολλά άλλα. Επίσης σας προσφέρουμε 3 επιλογές webmail προγραμμάτων για να μπορείτε να διαχειρίζεστε τα emails σας με οποιαδήποτε συσκευή και από οποιαδήποτε τοποθεσία.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ!
Daily, weekly, Monthly backup

3 ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα δεδομένα σας είναι πολύ σημαντικά και γι'αυτό το λόγο διατηρούμε 3 αντίγραφα ασφαλείας στον server (ημερήσιο-εβδομαδιαίο-μηνιαίο) για γρήγορη και άμεση αποκατάσταση της ιστοσελίδας σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να επαναφέρουμε το site σας αυτό γίνεται εύκολα, γρήγορα  και εντελώς δωρεάν!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ!

Hosting Features 2

Cpanel

cPANEL - Softaculous

To Cpanel είναι το Νο 1 Control Panel στον κόσμο! Αν δεν ήταν, δεν θα το προσφέραμε ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα πακέτα. H σουίτα προγραμμάτων Softaculous σας δίνει την δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή μέσα απο τις εκατοντάδες που σας προσφέρει. Το Softaculous περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών όπως Portals, e-Commerce, Content Management, Blogs, Polls, Forums και πολλά άλλα.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ!
Advanced Features

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Προηγμένες τεχνολογίες σε όλα τα πακέτα μας, πρόσβαση SSH, αρχεία καταγραφής, διαχειριστές αρχείων, βάσεις δεδομένων και email. Τροποποιήστε τα δικά σας .htaccess αρχεία, cron jobs και php.ini αρχεία, επίσης προσφέρουμε CGI, JAVA, JAVASCRIPT, HTMLscript SERVER SIDE INCLUDES, PGP, PHP, FLASH, SHOCKWAVE, XSLT, XML, GMP, IMAP, GDLIB, EXIF, DBASE, CURL, BCMATH, ZLIB, ZEND OPTIMIZER, και πολλά άλλα...

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ!
SSL certificate for secure https

ΔΩΡΕΑΝ SSL CERTIFICATE

Αν η ιστοσελίδα σας στέλνει ή δέχεται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών, στοιχεία login, πληροφορίες μελών, τότε θα πρέπει να προστατεύεται από ένα πιστοποιητικό ασφαλείας. Επίσης το SSL Certificate βοηθάει σημαντικά στην υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης Google κλπ. Αρα τωρα πια ειναι απαραίτητο σε όλα τα sites  και σας το δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ στα πακέτα Πλήρες και Επαγγελματικό, όπως και στα Wordpress πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ!

website builderRVSiteBuilder - ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Απλό, γρήγορο και δωρεάν!

Το RVSiteBuilder προσφέρει την δυνατότητα για εύκολη και γρήγορη κατασκευή ιστοσελίδων, ακόμη και αν δεν έχετε εμπειρία στο χώρο του web design, βασισμένη σε εκατοντάδες προκατασκευασμένα πρότυπα (templates). Είναι ιδανικό για ατομική χρήση - για να δημιουργήσετε την προσωπική σας ιστοσελίδα, αλλά και για κάθε ελεύθερο επαγγελματία ή μικρομεσαία επιχείρηση που θέλει να αναπτύξει μια εταιρική παρουσίαση στο διαδίκτυο συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με το χαμηλό κόστος. Αγοράζοντας οποιοδήποτε πακέτο φιλοξενίας σελίδων στην GREECE.COM.GR, έχει ενσωματωμένο το RVSiteBuilder και έτσι έχετε την δυνατότητα να κατασκευάσετε ένα επαγγελματικό site χωρίς κόπο και κόστος.

1000+ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ !

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


 

wordpress web hosting ΕλλάδαWordpress Hosting

Wordpress είναι η #1 εφαρμογή διεθνώς για Blogs και Ιστοσελίδες.

Πακέτα φιλοξενίας για ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν το wordpress. Η χρήση του είναι πολύ εύκολη, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις, πέρα από την γνώση χειρισμού ενός απλού κειμενογράφου. Προσφέρεται σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας ξεκινώντας απο το πλήρες πακέτο, αλλά και καλύτερα ακόμα στα ειδικά Wordpress πακέτα μας. Υπάρχουν στο Ιντερνετ χιλιάδες προκατασκευασμένες σελίδες για να διαλέξετε και να αναπτύξετε το δικό σας SITE. Προσφέρουμε αυτόματη εγκατάσταση και αναβάθμιση με το πάτημα ενός πλήκτρου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


 

joomla web hosting Ελλάδα φιλοξενία ιστοσελίδωνdrupal φιλοξενία ιστοσελίδων  Φιλοξενία Joomla, Drupal, PHPBB
και πολλά άλλα...

Δημιουργήστε το site σας με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές.

Πακέτα φιλοξενίας για τo Joomla CMS, το βραβευμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοικτού κώδικα. Η χρήση του είναι πολύ εύκολη, χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις, πέρα από την γνώση χειρισμού ενός απλού κειμενογράφου. Προσφέρεται σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας ξεκινώντας απο το πλήρες πακέτο. Υπάρχουν στο Ιντερνετ χιλιάδες προκατασκευασμένες σελίδες για να διαλέξετε και να αναπτύξετε το δικό σας ΔΥΝΑΜΙΚΟ SITE. Προσφέρουμε αυτόματη εγκατάσταση και αναβάθμιση με το πάτημα ενός πλήκτρου.

 


 

eshopecommercemagentocart

Φιλοξενία E-Shop

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έτοιμο με 1 click

Παρέχουμε υποστήριξη των καλύτερων εφαρμογών για e-shop με αυτόματη εγκατάσταση. Εύκολα και γρήγορα με 1 click. Φτιάξτε τώρα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εύκολα και γρήγορα με όποια εφαρμογή σας ταιριάζει και χωρίς όρια στις υπηρεσίες και ευκολίες προς τους πελάτες σας με τα πακέτα web hosting Greece.

Beautiful CK εγγύηση

white_tick.png

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

moneyback

Σας προσφέρουμε μια εγγύηση πλήρους επιστροφής των χρημάτων σας οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον πρώτο μήνα παροχής των υπηρεσιών μας. Ακόμα μετά τον πρώτο μήνα μπορείτε να αλλάξετε πακέτο web hosting πληρώνοντας την διαφορά. Με τόσες εγγυήσεις που σας δίνουμε δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε για την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας.

Beautiful CK2 ελεγχος

white_tick.png

Συνεχής έλεγχος καλής λειτουργίας

Top Hosting Server security

Οι server μας βρίσκονται σε σύγχρονο και αξιόπιστο data center με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και υποδομή τελευταίας τεχνολογίας που παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα δικτύου, για την αδιάλειπτη και σωστή λειτουργία των σελίδων σας και την ταχύτερη ανταπόκριση τους στο internet. Με ενεργοποιημένο Firewall για DoS attacks, προστασία anti-spam κτλ.

Beautiful CK3 εγγύηση τιμής

white_tick.png

Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής


Σας προσφέρουμε εγγύηση χαμηλότερης τιμής για τις υπηρεσίες web hosting. H εγγύηση περιλαμβάνει και τις  μελλοντικές σας ανανεώσεις. Αν βρείτε οπουδήποτε αλλού καλύτερη τιμή σε ανάλογα ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας σελίδων θα σας επιστρέψουμε την διαφορά. Η εγγύηση δίνεται για τον συνδιασμό αρχικής τιμής και τιμής ανανέωσης.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ 1 CLICK

Sofatculous

web hosting Greece

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ DATACENTER

Υψηλής ποιότητας και ταχύτητας Data Center

ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣTop web services

Τα δεδομένα σας είναι ζωτικής σημασίας. Κρατάμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας σε 3 διαφορετικές χρονικές στιγμές (Καθημερινά, Εβδομαδιαία Μηνιαία).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ SERVER

Αυτή η αρχική επιλογή ρύθμισης του συστήματος ασφαλείας μας παρέχει πολλές πρόσθετες υπηρεσίες και τροποποιήσεις στο προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα και την εγκατάσταση του πίνακα ελέγχου, το οποίο ενισχύει σημαντικά την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τη συμβατότητα των server και το λογισμικό σας, συμπεριλαμβανομένων:

 • Προστασία Firewall
 • Εντοπισμός και προστασία από Brute Force Attacks
 • Εντοπισμός και προστασία από Apache Dos Attacks
 • Φιλτράρισμα E-Mail Virus

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Η παρακολούθηση εστιάζει αποκλειστικά στην αξιοπιστία των υπηρεσιών και την άμεση διευθέτηση προβλημάτων. Η ομάδα παρακολούθησης χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύνολο εργαλείων συστήματος για την παρακολούθηση των υπηρεσιών και για να επαληθεύει τη βέλτιστη απόδοση του διακομιστή σας. Όταν εντοπίζεται ένα θέμα, η ομάδα παρακολούθησης ενεργεί γρήγορα, και  στις περισσότερες περιπτώσεις επιλέυει το πρόβλημα, πριν τα sites των πελατών έχουν κάποια επίπτωση.

On-site Monitoring

 • System & Server Level Monitoring
 • Proactive Patch management
 • Robust Network Monitoring

System Restoration

 • Pro-active System Restoration
 • 30 Minute Hardware Replacement SLA
 

Monitored Services

 • cPanel
 • HTTP
 • SMTP
 • DNS
 • Ping
 • SSH
 • FTP
 • POP3
 • RDP
 • MySQL
Fast and Reliable Secure servers

 Tier-1 Premium Bandwidth

Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα σύνδεσης στο Internet και οι επιδόσεις είναι πρώτη μας προτεραιότητα. Έχουμε επιλέξει παρόχους εύρος ζώνης Tier-1, εξασφαλίζοντας την ελάχιστη καθυστέρηση και γρήγορες συνδέσεις σε όλα τα σημεία του διαδικτύου. Προσφέρουμε άμεση συνδεσιμότητα με Cogent, Level3, Verizon και Comcast και η συνολική συνδεσιμότητα μας φτάνει τα 8,500+ δίκτυα.

 Εξοπλισμός Δικτύου

    Redundant Fiber Entrance Expandable to 1,840 Gigabits Per Second
    Multiple Redundant Gigabit Ethernet Links to Data Center 1 and Data Center 2
    Fully Redundant Cisco 6509 Sup720 and Nexus 7000 Distribution Switches
    Redundant Gigabit Ethernet Links to Each Rack Switch
    Cisco 4948 48-Port 10/100/1000 Rack Switches

 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Τα συστήματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος διαθέτουν εκτεταμένη ανοχή σε σφάλματα και ανθεκτικότητα. Από πολλαπλά μηχανήματα αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS) μέχρι στις μονάδες διανομής Liebert και Eaton που χειρίζονται τον τελικό μετασχηματισμό και την διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας, εξασφαλίζουμε την συνεπή παροχή ηλεκρικής ενέργειας στον εξοπλισμό μας. Επιπλέον, κάθε μονάδα έχει πολλαπλές γεννήτριες εκτάκτου ανάγκης για κάθε ενδεχόμενο.

 Ψύξη - Εξαερισμός

Τα συστήματα εξαερισμού και ψύξης περιλαμβάνουν κλιματιστικές μονάδες ροής Liebert. Η θερμοκρασία και η υγρασία ρυθμίζονται με ακρίβεια για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη αξιοπιστία του εξοπλισμού. Τα συστήματα φιλτραρίσματος αφαιρούν τα ξένα σωματίδια από την κυκλοφορία και καθαρίζουν την παροχή του αέρα σε ολόκληρο το datacenter μέσα σε λίγα λεπτά.

 Ασφάλεια υποδομών

Η πρόσβαση στο datacenter περιορίζεται αυστηρά στο τεχνικό προσωπικό. Εξειδικευμένα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας ελέγχουν την πρόσβαση στο datacenter και συνοδεύονται από κάμερες ασφαλείας που παρακολουθούν το σύνολο της εγκατάστασης. Οι εξωτερικοί τοίχοι του datacenter είναι κατασκευασμένοι από ενισχυμένο σκυρόδεμα ενώ το κτίριο και οι γύρω χώροι περιπολούνται από ειδικό προσωπικό.

tawk.to