Πως ανεβάζω τα αρχεία του ιστοτόπου μου ?

Ανεβάστε όλα τα αρχεία και τα directories του site σας στον φάκελο /public_html/ μέσω FTP ή μέσω του File Manager από το cpanel σας.

Υπάρχουν αρκετά FTP προγράμματα διαθέσιμα στο internet.

Για την σύνδεση FTP χρειάζεστε το Domain name ή IP Address, ένα Username και ένα Password. Τα στοιχεία αυτά βρίσκονται στις οδηγίες χρήσεως που θα σας σταλούν με email μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας.

 Η πρώτη σελίδα σας μπορεί να είναι index.htm, index.html, index.php, κλπ. Προσοχή: υπάρχει διάκριση μεταξύ κεφαλαίων και πεζών σε συστήματα Linux οπότε index.htm και Index.htm είναι 2 διαφορετικά αρχεία. Η πρώτη σελίδα για να αναγνωριστεί απο τον server πρέπει να έχει όλα τα γράμματα πεζά, άρα  πρέπει να είναι index.htm (.html, .php, κλπ).

Αν χρησιμοποιείται ενα πρόγραμμα όπως το wordpress ή joomla κ.λ.π για να φτιάξεται τις σελίδες σας τότε αυτό θα δημιουργήσει αυτόματα την πρώτη σελίδα, όμως θα πρέπει να προσέξετε κατα την διάρκεια της αυτόματης εγκατάστασης με 1 πάτημα κουμπιού που προσφέρουμε μέσω του cpanel - Softaculous να ορίσετε σαν directory εγκατάστασης το βασικό αφήνοντας κενό το directory εγκατάστασης ώστε να μην το εγκαταστήσετε σε κάποιον υποφάκελλο μέσα στο public_html